Selecteer een pagina

Over ons
Anouschka de Vries

Mijn interesse in dieren is al zo lang ik mij kan herinneren. Een grote passie is het welzijn en trainen van onze paarden. Naast onze paarden hebben we ook een prachtig hondje met de naam Gabe. Gabe is een markiesje en een heel blij en trouw hondje met een neus voor muizen…

Door Gabe werd ik steeds meer nieuwsgierig over hoe en wat een hond ons kan vertellen en wat hij van ons nodig heeft. Om hier antwoorden op te vinden volg ik workshops, lees en onderneem ik avonturen met Gabe.

Met Cenaturio ga ik een weg in met een goede, betaalbare voeding. Gabe is ons bewijs hoe goed  Cenaturio brokjes  hun werk doen en bijdragen aan een vrolijke en gezonde hond.

Vanaf zijn puppytijd  krijgt hij het voeder van Cenaturio en hebben wij een prachtig glimmend en fris ruikend hondje met een goed gebit! Wat Pure & Care Animal Food doet is klanten te laten ervaren wat een goed, volledig voeder  voor u kan betekenen. Daarnaast ga ik workshops organiseren om zo de verbinding met je hond en zijn welzijn nog beter te begrijpen. 

Contactgegevens:

Pure & Care Animal Food
Anouschka de Vries

Meekmawei 17
9074 TJ Hallum

06 – 31 95 76 80

info@pureandcareanimalfood.nl

Overige gegevens:

KvK nummer 74360647

Bank KNAB: NL40KNAB0258758228

Volg ons op social media: